Automatisch starten via Bluetooth/Audio apparaten inschakelen

πŸ” Achtergrond

Je vergeet vaak je beveiligingssysteem te starten en je wilt graag dat het automatisch start zodra je op je fiets stapt.

Helaas merk je dat de automatische start niet precies en nauwkeurig genoeg is. Soms gaat het af in de auto πŸš— of in het openbaar vervoer 🚌.

βœ… De oplossing

We hebben automatische lancering via Bluetooth/Audio randapparatuur ontwikkeld voor nog meer precisie!

Je telefoon is een ...

iPhone 🍎

AndroidΒ πŸ€–

Om het te activeren, gewoon :

• Sluit een Bluetooth-audioapparaat aan op je iPhone
  • Open de Liberty Rider-toepassing
  • Klik rechtsonder op Β«Beheer"
  • Klik op "Automatisch starten"
  • Klik op de groene inkeping rechts van Β« Door audio randapparatuur".
  • Je audioapparaat verschijnt, klik erop en bepaal wanneer je het gebruikt

Als je wilt begrijpen hoe het werkt, lees dan dit artikel πŸ‘‰

Om het te activeren, gewoon :

• Sluit een Bluetooth-audioapparaat aan op je iPhone
  • Open de Liberty Rider-toepassing
  • Klik rechtsonder op Β«Beheer"
  • Klik op "Automatisch starten"
  • Klik rechts van "Auto Launch" op de inkeping die rood wordt
  • Klik op de rode "+"-knop om het apparaat toe te voegen als gebruikt "op een motor" of "in een auto".

En dat is het! De beveiliging wordt geactiveerd zodra je telefoon beweging detecteert en verbinding maakt met een apparaat dat is gekoppeld aan je motor 😊.

Enkele specifieke gevallen

• Als we een motorapparaat EN een autoapparaat vinden, begint je reis.
  • Als we geen motor of auto vinden, nemen onze algoritmes het weer over.