Liberty start automatisch wanneer je met de motor rijdt.

We hebben een algoritme ontwikkeld dat een rit met de motor kan onderscheiden van een rit met een ander vervoermiddel. In bepaalde omstandigheden (trillingen, de positie van de telefoon, de staat van je telefoon, het systeem van je telefoon, momenten waarop je niet beweegt ...) is het mogelijk dat ons algoritme tot een foute conclusie komt. Meer informatie daarover vind je in dit artikel.

Dan raden we je aan om ons dat rechtstreeks te melden via de app. En om ons vooral aan het einde van je traject goed te vertellen wat je vervoermiddel was.

automatisch wenneer