Bij het automatisch opstarten is het normaal dat het begin van je rit niet wordt geregistreerd.

Het besturingssysteem van je telefoon geeft een seintje aan Liberty Rider zodra je je verplaatst. De tijd om je rit te starten, kan naargelang de situatie dus schommelen van één tot vijf à tien minuten.

We raden je sowieso aan om de voorkeur te geven aan de manuele start van Liberty en het automatisch opstarten te beschouwen als extra veiligheidsbuffer mocht je het toch vergeten zijn.

Klik hier om de werking van het automatisch opstarten beter te begrijpen.