Welke categorie moet ik kiezen - Motor, Auto of Andere? - iPhone

Standaard hebben we een lijst opgesteld met apparaten waarvan we weten en zeker weten of ze tot de categorie 'Auto' of 'Motorfiets' behoren.

Apparaten waarvan we niets weten, worden automatisch gecategoriseerd als "Ander".

Als een apparaat "Ander" is:

We beschouwen het als een apparaat waarvan het gebruik niet specifiek gekoppeld is aan een vervoerswijze (bijv. Airpods, een draagbare luidspreker...). Dus als je onderweg bent en de applicatie vindt dit apparaat... Dan weten we het niet, en als we het niet weten, neemt het algoritme voor automatische lancering het over. Op voorwaarde dat het algoritme is geactiveerd.

Als een apparaat "Motorfiets" is :

We beschouwen dit als een apparaat dat de manier van bewegen en de behoefte aan bescherming valideert. De toepassing start als dit apparaat is aangesloten en je onderweg bent.

Als een apparaat « auto » is :

Dan zijn we van mening dat we de bescherming niet moeten starten. We gebruiken de term "auto" omdat dit het meest voorkomende geval is, maar je kunt ook apparaten categoriseren die je gebruikt als vrachtwagens, driewielers, tractoren of vliegtuigen. Kortom, apparaten die de automatische start van de toepassing moeten blokkeren.

Als je CarPlay in je audioapparatuur hebt, nodig ik je uit om dit artikel te lezen 👉 Ik heb CarPlay in mijn auto en op mijn fiets: probleem.