Batterijverbruik

Het energieverbruik van Liberty Rider is vergelijkbaar met dat van een app die je gps gebruikt. Alles hangt ook af van het model van je telefoon.

We besteden veel aandacht aan het verbruik. Als de bescherming geactiveerd is, verbruikt Liberty Rider 3% tot 10% batterij per uur, afhankelijk van de ouderdom van de batterij.

Let op: als je de navigatie gebruikt, zal het verbruik toenemen, zoals bij elke navigatiedienst, waarvoor meer gegevens nodig zijn. Verlaag ook de helderheid van je scherm.

Tips:

- Als je een wat langere rit aflegt, denk er dan aan om je telefoon op te laden of om een powerbank mee te nemen. Om je batterij te sparen, kun je de wifi uitschakelen, want die verbruikt heel veel.

- Opmerking: op Android moet je de energiebesparingsmodus deactiveren voor Liberty Rider, want anders wordt de bescherming na enige tijd uitgeschakeld. Ook op iOS kun je de energiebesparingsmodus beter niet activeren. Klik hier om te weten hoe dat doet volgens het model van je telefoon!