iOS 14 - Moet ik een precieze locatie activeren?

Vanaf 16 september 2019 is iOS 14 beschikbaar en brengt veel veranderingen met zich mee in de manier waarop uw gegevens worden verwerkt, inclusief locatiebeheer.

Wat betekent dit voor mij?

Er wordt u al gevraagd om de "Altijd"-positie toe te staan (die overigens verkeerd benoemd is, we laten u hier weten waarom), zodat u onder alle omstandigheden beschermd bent.

Sinds iOS 14 verandert voor u de exacte locatie van uw positie. Waarom is dat? Heel eenvoudig, zodat de hulpdiensten bij een ongeval op de exacte locatie van uw positie op een bepaald moment T kunnen ingrijpen.

Wat doen we met deze gegevens?

Geen paniek, we doen er niets mee. Het is allemaal opgeslagen op onze servers, gelegen in Frankrijk en Duitsland en beveiligd. Ons doel is niet om uw gegevens, die van u zijn en van u zijn, te verkopen.

Hoe controleer ik of ik de exacte locatie heb geactiveerd?

Om te controleren of u de exacte locatie hebt geactiveerd, volgt u deze stappen:

- Ga naar Instellingen
- Op zoek naar Liberty Rider
- Klik er op
- Ga naar 'Autorisatie'.
- Controleert of de juiste locatie is ingeschakeld, zoals weergegeven in de schermafbeelding.

Ons doel is om u te beschermen en niet om u te traceren, we herinneren u eraan dat de snelheid niet wordt geregistreerd en dat er geen gegevens naar uw verzekering worden gestuurd als u uw voordelen activeert (behalve uw nummerplaat of uw lidmaatschapsnummer om te controleren of u op de juiste plaats verzekerd bent).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via support@liberty-rider.com als u uw gegevens wilt bespreken.