Werking van de pauze

Heb je net uren gereden en wil je graag eventjes halt houden? Met de functie Pauze kun je eventjes uitrusten zonder je naasten ongerust te maken ✌

De app detecteert automatisch een pauze zodra je vijf minuten niet meer beweegt. Op de rit die je met je naasten deelt, krijg je de status 'Pauze'.

Klik hier om te vernemen hoe je de functie in- en uitschakelt

Klik hier om meer te lezen over de interactie van de pauze met het algoritme!