Mijn rit stopt vanzelf tijdens de pauzes

Je pauze duurt langer dan twee uur

We hebben een systeem ingevoerd dat je rit na twee uur automatisch afsluit De reden is simpel: ook al verbruikt Liberty Rider weinig stroom, toch vinden we het belangrijk dat de app niet onnodig energie verbruikt.

Wil je dat vermijden, dan klik je gewoon op 'Hervatten' en dan op 'Pauze'. Zo zet je de tellers op 0. Je krijgt opnieuw twee uur tijd.

Je pauze was korter dan twee uur

Als je rit werd onderbroken vóór de twee uur pauze, contacteer ons dan zeker rechtstreeks via de app en geef ons de dag en het tijdstip van je rit.