Beheer waypoints in GPS

De navigatie van Liberty Rider is ontwikkeld om de roadbooks en motortochten perfect te beheren.

Je kunt dus een groot aantal etappes toevoegen aan je ritten, of gewoon een van de roadbooks laden die op je app of op het specifieke webplatform worden aangeboden.

Op iPhone kun je tot 30 etappes toevoegen. Op Android is er geen limiet.

Voor je met de motor op pad gaat

Om een etappe toe te voegen in je gps:

- Voer een bestemming in

- Klik vervolgens op 'Etappe toevoegen'

Je kan de volgorde van je etappes wijzigen of ze verwijderen door op 'Wijzigen' te klikken.

Zodra de navigatie gestart is

De navigatie werd ontworpen voor roadbooks en motortochten. Zodra je een van de etappes hebt afgelegd, gaat de gps meteen naar de volgende etappe, zonder dat je iets hoeft te doen. Als je niet exact voorbij het etappepunt komt, kun je op Etappe overslaan klikken.

Als je op de balk onderaan klikt, krijg je verschillende opties om je rit te wijzigen:

- Etappe overslaan: je wordt meteen naar de volgende etappe geleid

- Etappe toevoegen: dat wordt dus je volgende etappe

- Tanken: je volgende etappe is stoppen aan een tankstation

- Route wijzigen: je krijgt toegang tot al je etappes en kunt ze wijzigen. De etappes die je al hebt afgelegd, krijg je niet meer te zien.