Inschrijven en inloggen op Liberty Rider

nschrijven en inloggen in Liberty Rider kan op drie verschillende manieren:

• Inschrijven via Facebook

Je wordt aangemeld via je Facebook-account. Klik op de Facebook-knop om een account aan te maken via Facebook.

Als je opnieuw moet inloggen, moet je enkel op die knop klikken om je informatie terug te vinden.

• Inschrijven via Google

Je Liberty Rider-account wordt gekoppeld aan je Gmail-adres. Klik op de Google-knop om je in te schrijven met Google.

Als je opnieuw moet inloggen, moet je enkel op die knop klikken om je informatie terug te vinden.

• Inschrijven via je e-mailadres

Je kunt je inschrijven via een klassiek e-mailadres. Ga dan naar de rubriek Inschrijven op de startpagina.

Om opnieuw in te loggen moet je de e-mail en het wachtwoord van je account invullen.

•  Inschrijven via Apple Sign-In

Als je een iPhone hebt, kun je ervoor kiezen om je te registreren met je Apple ID. Klik hiervoor op registreren bij Apple. U kunt dan kiezen of u uw e-mailadres al dan niet met ons wilt delen.

Zodra je bent aangemeld met een van de drie middelen hierboven, moet je dat middel gebruiken telkens je opnieuw wilt inloggen