BLACKVIEW - Mijn applicatie wordt uitgeschakeld als ik rijd: schakel de energiebesparing uit.

De voorgestelde methode werkt voor de BV9600, dus als u een ander telefoonmodel heeft, aarzel dan niet om het toch te testen.

De methode

Er is een "witte lijst" van toepassingen die beschermd zijn tegen alle telefoonoptimalisaties.

Toegang tot de witte lijst

Wanneer u een app sluit, heeft u toegang tot de preview-knop.

Klik op het gereedschapssymbool om de lijst te openen. Plaats Liberty Rider in de lijst. De app moet normaal gesproken worden beschermd en uitgesloten van batterijoptimalisatie