De voordelen van je verzekeraar activeren

Als je een contract voor tweewielers hebt afgesloten (behalve brommobielen en bromfietsen van minder dan 50 cc) kom je in aanmerking voor de voordelen die je verzekeraar je aanbiedt.

Om je voordelen te activeren:

• Ga in de tab Beheer

• Klik op Voordelen verzekeringen
  • Selecteer je verzekering

• Ontdek je voordelen en klik op Doorgaan

• Vul je inschrijvingsnummer in voor Matmut, Leocare en Mutuelle des Motards of je aansluitingsnummer en familienaam voor Macif en Axa Club 14 (het gaat om de acht of tien cijfers op je vignet en je groene kaart).

• Klik op Activeren
  • Proficiat, je hebt je voordelen geactiveerd, je kunt op Voltooien klikken om toegang te krijgen tot de startpagina.