Mijn roadbook naar GPX exporteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om Liberty Rider ritten te exporteren naar GPX. Het hangt ervan af of u een reis of een roadbook wilt exporteren.

Een voltooide reis exporteren

Om een via Liberty Rider gemaakte trip te exporteren, ga naar de "Trips" sectie. Klik op het kleine wolkje om uw reis in GPX-formaat op te slaan

Een roadbook exporteren

Om een roadbook in GPX-formaat te exporteren, moet u dit doen vanuit de route-editor van de webversie. Als u geen verbinding hebt, maak dan verbinding met het middel dat u hebt gebruikt om te registreren. U kunt dan klikken op "maak een route" rechts bovenaan de pagina.

U kunt dan tot 30 punten toevoegen om uw route te bepalen. Zodra u klaar bent, kunt u uw route exporteren in .GPX-formaat of verzenden naar uw Liberty Rider GPS op uw telefoon! Het zal toegankelijk zijn via het GPS-scherm van het beginscherm, in de sectie Mijn roadbooks.

U kunt ook een GPX-reis importeren die u met een ander hulpmiddel hebt gemaakt.