Roadbook maken

Het is nu mogelijk om een roadbook te maken op Liberty Rider.

Er zijn 2 mogelijke methodes:

Creëer een route vanaf het webplatform
Om een route vanaf het webplatform te creëren, moet u naar https://liberty-rider.com/fr/roadbooks/ gaan.
U kunt dan klikken op "maak een route" rechts bovenaan de pagina. Als u niet bent ingelogd, log dan in op dezelfde manier als bij de registratie.

U kunt dan tot 30 punten toevoegen om uw route te bepalen. Zodra u klaar bent, kunt u uw route exporteren in .GPX-formaat of verzenden naar uw Liberty Rider GPS op uw telefoon! Het zal toegankelijk zijn via het GPS-scherm van het beginscherm, in de sectie Mijn roadbooks.
U kunt ook een GPX-route importeren die u in een ander hulpmiddel hebt gemaakt.

Maak een route vanaf uw telefoon
U kunt ook een route maken vanaf uw telefoon! De procedure is vrijwel hetzelfde.
Ga naar je favoriete biker app, klik op de GPS kaart in het home scherm en klik op mijn roadbooks. U ziet dan een banner die u uitnodigt om een route aan te maken vanaf het webplatform. Klik er gewoon op en volg de stappen hierboven!

Als u moeilijkheden ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met support@liberty-rider.com