Ritoverzicht

Aan het einde van je rit krijg je een samenvatting van je sessie.

Je vindt er statistieken over de kilometers die je zonet met de app hebt afgelegd, en in het bijzonder:

• het traject van je motortocht

• het aantal Flooz dat je hebt verdiend om in de Liberty Rider-shop uit te geven!

• de totale duur van je rit om snel zicht te krijgen op de tijd die je op je motor doorbrengt

• de tijd die je eropuit trok met je motor

• hoeveel pauzes je maakte met de app

• hoeveel minuten je een break hield

• de afstand om indruk te maken op je vrienden

• de maximale hoogte, belangrijk als je bergen hebt beklommen.

Je kunt je rit delen op Facebook of via bericht/e-mail en deze toevoegen aan je favorieten.

Klik ten slotte hier als je meer wilt weten over je Flooz.