Moet ik mijn mobiele gegevens activeren? Heb ik het telefoonnet nodig?

Om de bescherming te activeren, moeten je mobiele gegevens geactiveerd zijn.

Waarom hebben we die gegevens nodig ?

Als we een ongeval detecteren, sturen we een alarm naar onze partner IMA. Dat alarm wordt dan via het internet verstuurd zodat de operatoren precies kunnen achterhalen waar je bent om jou een ziekenwagen te sturen.

iPhone

Om na te gaan of je mobiele gegevens wel geactiveerd zijn:

• Instellingen

• Mobiele gegevens

Hier vind je de nodige machtigingen en lees je hoe je jouw gps inschakelt.

Android

Om na te gaan of je mobiele gegevens wel geactiveerd zijn:

• Instellingen

• Verbindingen

• Meer netwerken

• Mobiele netwerken

• Mobiele gegevens

Kijk hier na of je gps wel actief is en welke machtigingen de app nodig heeft.