Wat als ik mijn telefoon laat vallen?

En als ik mijn telefoon laat vallen, gaat het alarm dan af?

Dat is een vraag die ieder lid van de tribe zich al heeft gesteld en die sommigen zeker hebben getest.

Het algoritme werkt door de context van een afwijking te analyseren. Gewoon het vallen van een telefoon kunnen we dan ook makkelijk onderscheiden.

Als het alarm op je app afging, mag je ons wel altijd contacteren op support@liberty-rider.com

Klik hier om meer te lezen over de werking van de ongevallendetectie.