Ik heb een ongeval gehad, maar de app heeft het niet gedetecteerd

Allereerst, het spijt ons en we hopen dat het goed gaat met u en uw vriendin.

Opdat het Liberty Rider team in detail kan analyseren wat er is gebeurd, moet u dit via de applicatie aan ons melden door de onderstaande stappen te volgen:
- Ga naar je rit geschiedenis
- Selecteer de reis in kwestie
- Zodra het einde van de reis is geopend, klikt u op "meld een probleem".
- Een venster opent, klik op "accident not detected".
- Uw e-mailprogramma wordt geopend, zodat u ons in detail kunt vertellen wat er is gebeurd

Zodra de e-mail is ontvangen, beschikken wij over alle informatie om te analyseren wat er is gebeurd en komen wij bij u terug om uitleg te geven.

- De energiebespaarder is geactiveerd, en schakelt de toepassingen na een bepaalde tijd uit

Afhankelijk van de fabrikant zijn er verschillende energiebespaarders, de ene al wat virulenter dan de andere, die toepassingen na een bepaalde tijd deactiveren. Je moet Liberty Rider in alle gevallen laten werken. We leggen hier uit hoe u energiebesparing uitschakelt

- Gegevensgebruik op de achtergrond is uitgeschakeld

Liberty werkt niet altijd op de voorgrond van je telefoon. Android verbreekt echter de gegevens die naar Liberty Rider worden verzonden na een bepaalde periode, als de toepassing op de achtergrond draait. Het is noodzakelijk dat u Liberty toestaat de gegevens op de achtergrond te gebruiken. De procedure is hier

Uw tempo

Het algoritme detecteert alleen vallen vanaf 15 km/u. Het niet overschrijden van deze snelheid kan een reden zijn voor het niet-triggeren.

Het ontbreken van gegevens om je val te bevestigen

Het algoritme moet drie gegevens verzamelen om het alarmsysteem in werking te stellen:

- een plotseling verlies van snelheid

- een schok

- geen activiteit na de schok

Ontbreekt een van deze drie voorwaarden in het algoritme, dan beschouwen wij het als vals alarm.

Indien u gevallen bent en u hebt het alarm niet gehoord, aarzel dan niet om ons te contacteren vanuit uw toepassing (Beheer > Help) macos/deepLFree.translatedWithDeepL.text